Wie zijn wij?

Poder Latino betekent Latijns-Amerikaanse kracht. En dat is precies wat dit orkest uitstraalt.

De opzwepende Latijns-Amerikaanse salsamuziek en spetterende show die deze band neerzetten bieden een garantie voor een fantastisch feest waar volop gedanst wordt.

 

Sinds de oprichting in 2002 (Poder Latino vier dit jaar haar 15-jarig bestaan!!) is de band uitgegroeid tot één van de meest succesvolle salsa-orkesten in Nederland. De bandleden komen uit allerlei windstreken waaronder Nederland, Curaçao en de Dominicaanse Republiek.

 

Poder Latino bestaat uit maar liefst 12 muzikanten. De strakke ritmesectie bestaande uit drums, conga’s, bongo’s, campana en tambora vormen de basis van de stevige Latino-sound, samen met piano, basgitaar en gitaar. De zangers zijn ware entertainers die elk feest op gang krijgen en van een èchte Caribische sfeer voorzien. Als kersje op de taart is er dan nog de super strakke 4-koppige blazerssectie die ervoor zorgen dat niemand op zijn stoel kan blijven zitten.

 

Op het repertoire staan verschillende stijlen zoals Merengue, Bachata, Zouk, Montuno, Chachacha en Bolero. Het repertoire wordt continue aangevuld met nieuwe stukken en up to date gehouden, zodat u keer op keer kunt genieten van een nieuwe show.